Salade van paddestoelen met kikkererwten en gesmolten geitenkaas

Ingrediënten
1 bakje paddenstoelen naar keuze, denk aan shiitake, portabello, bospaddestoelen, champignons en oesterzwammen
1 pot kikkererwten (met zo min mogelijk extra toevoegingen, natuurlijk kan je ook voor gedroogde kikkererwten kiezen)
1 teentje knoflook
peper
1 eetlepel kokosolie extra vierge
zachte geitenkaas van een rol, kies afhankelijk van de grote voor twee plakken of snij één dikke plak in tweeën.
Bereidingswijze
Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel ze af met koud water totdat het water niet meer ‘schuimt’. Verwijder een klein stukje van het steeltje van de paddestoel naar keuze en snij deze in plakjes. Eventuele aarde aan de paddestoel kan je met een koekendoek of koekenrol papier eraf vegen.
Verwarm een eetlepel kokosolie extra vierge in een koekenpan. Bak de paddestoelen en voeg een uitgeperst teentje knoflook en peper toe terwijl je de paddestoelen roerbakt. Als de paddestoelen bijna gaar zijn, voeg je de kikkererwten toe en als laatste leg je de plak zachte geitenkaas erop. Laat het geheel net zolang op een zacht vuurtje staan totdat de
geitenkaas genoeg gesmolten is.