Rucola, paddestoelen, tomaat, olijf, geitenkaas en alfalfa

Ingrediënten
2 zakken rucola sla
8 tomaten
2 bakken bospaddestoelen
2 teentjes knoflook
alfalfa (kiemgroenten)
geitenkaas van de rol|
groene olijven
Dressing
Olijfolie extra vierge en appelazijn
Bereidingswijze
Was de rucola en verdeel deze gedroogd over de borden. Snij de tomaat en de olijven. Bak de paddestoelen in olijfolie extra vierge met hierbij twee teentjes knoflook in plakjes gesneden. Als de paddestoelen gaar zijn verdeel ze dan over de salade. Besprenkel de salade met olie en azijn. Leg de plakken geitenkaas in dezelfde pan om deze iets te verwarmen. Serveer op de salade de warme geitenkaas de alfalfa.
Variatie tip
In plaats van geitenkaas kan je ook voor roquefort kiezen (blauwschimmelkaas van schapenmelk).