Broccoli en groene asperges met 2 soorten dip, geitenkaas en ei

Ingrediënten
400 gram groene asperges
400 gram broccoli
4 eieren
1 pakje geitenkaas
2 avocado’s
1 potje kikker erwten
2 teentjes knoflook
zongedroogde tomaten
olijfolie
Bereidingswijze
Broccoli en groene asperges in kokend water in 8 minuten gaar koken. Eitjes na 4 minuten toevoegen, belangrijk dat ze onder water staan. Kikker erwten met 1 teentje knoflook, peper, zout en 2 eetlepels olijfolie extra vierge in een blender fijn malen en klaar is de humus. Quaguamole prakken met, zongedroogde tomaten in kleine stukjes gesneden en 1 teentje uitgeperste knoflook erbij. Eventueel wat olie van de zongedroogde tomaten erbij. Garneer de groenten met wat geitenkaas en het ei (wel even schillen natuurlijk). Dip de groenten in de humus en guaguamole.
Variatie tip
Als de asperges niet in het seizoen zijn kies dan sperziebonen.