Quinoa met lamsworstjes en sperziebonen en shii take

Ingrediënten
1 grote mok quinoa
1 groenten bouillonblokje
2 lamsworstjes (of 4 afhankelijk van de de grote)
ghee
400 gram sperziebonen
1 bakje shii take
Bereidingswijze
Kook de quinoa in kokend water waaraan je het bouillon blokje heb toegevoegd in 15 minuten (of zoals de verpakking aangeeft) gaar.
Bak de lamsworstjes in een braadpan in de ghee. Laat de ghee goed warm worden zodat je de worstjes kan aanbraden. Als de lamsworstjes bruin zijn dan kan je een beetje water bij de ghee voegen en een deksel schuin op de pan zetten. Laat de lamsworstjes na het aanbraden nog even gaar braden. Afhankelijk van de dikte verschilt de tijd. Het is belangrijk dat de
worstjes goed gaar zijn.
Snij ondertussen de shii take in stukjes en voeg deze toe aan de lamsworstjes. De sperziebonen mag je wassen en schoonmaken. Verwijder een klein stukje van de uiteinde van de sperzieboon. Stoom de sperziebonen in een stoommandje in 6 minuten gaar.